Nieuws en agenda

Online betalen

Online betalen

LST BC600-1L

LST brandmeldcentrale BC600-1L (1 lus paneel)

Home Safeguard Industries testgas

HSI testgas voor optische rookmelders

NieuwsbriefHet bedrijf

Brandcentrales.nl is een bedrijf dat zich richt op het brandveilig maken van uw particuliere of zakelijke pand. U kunt hiervoor in onze webshop, diverse producten aanschaffen. Heeft u hulp nodig? Wij geven advies over wat het beste bij uw situatie past, wat u kunt aanschaffen enzovoort. Als u producten heeft aangeschaft, kunnen wij zelfs de brandbeveiliging met uw toestemming bij uw pand aanbrengen.

Op onze website vindt u alle informatie op gebied van elektronische brandbeveiliging. Onze website is op drie manieren te bekijken.

Bestellen via brandcentrales.nl

Er zijn veel producten te bestellen via brandcentrales.nl, u kunt niet alles als particulier bestellen. Deze producten worden dan door een installateur besteld en ook gemonteerd als u daar toestemming voor geeft. Wij geven u hierbij advies en ook kunnen wij een training op maat geven die bij de brandmeldinstallatie of ander product hoort. Daardoor bent u maximaal op de hoogte van de mogelijkheden en de manier waarop de brandcentrale werkt.

Mocht u een bestelling gedaan hebben dan kunt deze op onze website afrekenen. Bij bestellingen via onze website zijn er vijf manieren om af te rekenen:

Door deze manier van betalen, is er voor iedereen een veilige betaalmethode te kiezen. Wij werken uiteraard met betaalmethodes die beveiligd zijn. Heeft u vragen over uw betaling? Neem dan gerust contact op.

 

Order & Administratiekosten tot € 100,- exclusief BTW bedragen € 12,50 exclusief BTW per order.

Order & Administratiekosten buiten Nederland bedragen € 18,00 exclusief BTW per order

Op al onze transacties zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Noord-Nederland