Nieuws en agenda

Online betalen

Online betalen

LST BC600-1L

LST brandmeldcentrale BC600-1L (1 lus paneel)

Home Safeguard Industries testgas

HSI testgas voor optische rookmelders

NieuwsbriefTrainingen

Brandmeldcentrales.nl verzorgt onderstaande trainingen. Doormiddel van de trainingen kan het personeel snel handelen in een noodsituatie en kan op deze manier ernstig schade en/of letsel worden voorkomen. De trainingen geven een realistisch beeld van hoe een situatie zich kan voordoen. Door de training bent u zo goed mogelijk voorbereid op noodsituaties. We behandelen tijdens de trainingen kennis over o.a. brandblussers, noodverlichting en blussystemen.

Cursusdatum.

Hoogeveen

Heerhugowaard

 

Basiscursus BC216 brandmeldcentrales

Deze cursus wordt uitsluitend gegeven aan bedrijven welke overgaan tot aanschaf BC216 brandmeldcentrales. De BC216 is een brandmeldcentrale die uw hele systeem regelt. Afhankelijk van de versie, kan deze in een netwerk geplaatst worden of als stand-alone brandmeldcentrale functioneren.

Basiscursus BC600 brandmeldcentrales

Deze cursus wordt uitsluitend gegeven aan bedrijven welke overgaan tot aanschaf BC600 brandmeldcentrales. De BC600 brandmeldcentrale is gemaakt om, net zoals andere brandmeldcentrales, te waarschuwen voor brand. Meteen mensen te beschermen en gelijk hulp in te schakelen in geval van noodsituaties. Doormiddel van nieuwe technologie is de BC600-serie nog vernuftiger dan de eerdere brandmeldcentrales. Nieuwe mogelijkheden zijn in het leven geroepen om ook de betrouwbaarheid van de BC600-series te vergroten.

Waarom trainingen volgen bij brandmeldcentrales.nl

Wij hebben experts op het gebied van casussen en noodsituaties. Zij weten u op een duidelijke en rustige manier uit te leggen hoe u moet handelen in een situatie waar direct handelen een pré is. Doormiddel van trainingen kunt u in een oefensituatie ervaren hoe het is om te handelen in een noodsituatie. Mocht u iets willen weten over de trainingen kunt u altijd meer lezen over onze aanpak en over hoe wij als bedrijf tot stand zijn gekomen.

Meer informatie

Mocht je meer informatie willen over bepaalde series van onze brandcentrales, kunt u ons altijd vrijblijvend contacteren. Mail ons uw vraag door naar info@brandmeldcentrales.nl of vul ons contactformulier in.